Op zoek naar een hondenbungalow Veluwe?

Boek een huisje speciaal voor honden, een hondenbungalow! Wij hebben een groot aanbod hondenbungalows Veluwe die je kunt huren. Een hondenbungalow is een vakantiehuis die ideaal is om met honden naar toe te gaan en waar honden welkom zijn.

europarcs met hond banner

Speciale bungalow met hond huren bij Landal

Een vakantiehuis waar extra rekening wordt gehouden met honden. De huisjes zijn meestal voorzien van een hondenmand, honden bench, voer- en drinkbakken. Buiten zijn de vakantiehuizen voorzien van een omheinde tuin zodat de hond lekker buiten bij het vakantiehuis vrij kan rondlopen.
Hondenbungalow Veluwe - meisje fietst met hond

Landal Rabbit Hill hondenbungalow

Op dit kindvriendelijke park in Nieuw Milligen midden in de bossen van de Veluwe is het heerlijk genieten van de natuur en het bos. Ga vanuit je vakantiehuis lekker wandelen of fietsen in het bos. Ook is er voor de kinderen een indoor speelparadijs. Ga daarnaast lekker samen zwemmen in het overdekte zwembad waar je ook nog kunt ontspannen in een whirlpool of solarium.

roompot in het bos banner

Landal Heideheuvel met hond

Dit vakantiepark is gelegen tussen Hoenderloo en Beekberken en vanuit het park kun je via meerdere kanten heerlijke fietsen en wandelen in de natuur. Vanuit het park kun je ook een bezoekje brengen aan Burgers Zoo of de Apenheul welke niet ver van het vakantiepark liggen. Op het park kunnen de kinderen genieten van sport, spel, animatie en van het overdekte zwembad waar ook een peuterbad, kinderglijbaan en een infraroodsauna zijn waar je gebruik van kunt maken.

Landal Miggelenberg hondenbungalow

Ook Landal vakantiepark Miggelenberg ligt vlak bij Hoenderloo en vanuit het park kun je heerlijk wandelen en fietsen. De hondenbungalow op dit park is ideaal om samen met je gezin en hond naar toe te gaan. Alles is aanwezig voor een leuke vakantie samen met je hond.


hondenbungalow Veluwe - spelen in de sneeuw

Hondenbungalow omheinde tuin

Voor een vakantie met hond Veluwe is een omheinde tuin ideaal omdat deze huisjes een afgesloten tuin hebben. De hondenbungalows zijn daarom perfect voor een weekendje, midweek of week vakantie met hond. In de hondenbungalows op een vakantiepark zijn vaak 1 of 2 honden welkom. In een particuliere hondenbungalow zijn er ook vakantiehuizen waar 3 of meer honden zijn toegelaten.

Vakantiehuis op de Veluwe waar honden welkom zijn

De Veluwe is een mooi en groot gebied met veel bossen en heidevelden en daarom ook erg populair onder hondenbezitters om samen met de hond te genieten van een vakantie. In de Veluwe heb je veel losloopgebieden voor honden, hondenbungalows of particuliere vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen op de Veluwe waar je ook je hond mee naar toe kunt nemen. Boek hier een hondenbungalow bij Landal-Greenparks.

landal hondenbungalows banner