Groot aanbod huisjes omheinde tuin Veluwe met hond

Op zoek naar een leuk vakantiehuis Veluwe met hond omheinde tuin? Boek hier een goedkoop vakantiehuis met hond omheinde tuin op de Veluwe. Met een omheinde tuin bij het vakantiehuis kun je de hond en kinderen lekker buiten laten spelen rondom het vakantiehuis.

europarcs met hond banner

Huisje huren op vakantiepark met hond en omheinde tuin

Ook op vakantieparken vind je vakantiehuizen die tevens een omheinde tuin hebben. Bekijk bijvoorbeeld onze vakantiehuizen van Roompot en Landal GreenParks waar 1 en 2 honden welkom zijn en waar je ook huisjes vindt om te huren met een omheinde tuin. Het grote voordeel van een vakantiepark is dat je gebruik kunt maken van de mooie faciliteiten die een vakantiepark te bieden heeft. Denk hierbij aan een subtropisch binnenzwembad, buitenzwembad, speeltuinen, animatie voor de kinderen en natuurlijk het contact met andere vakantiepark gasten.

roompot in het bos banner

Natuurhuisje Veluwe met omheinde tuin

Een natuurhuisje ligt in het midden of de rand van het bos of de natuur en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Omdat het huisje midden in het bos is kun je ook direct gaan wandelen en fietsen in het bos en genieten van de prachtige natuur en heide landschappen van de Veluwe. Zo hebben we diverse 2,4,6 en 8 persoons huisjes die je kunt huren met een omheinde tuin.

vakantiehuis Veluwe met hond met omheinde tuin - hottub in tuin

Goedkoop vakantiehuis omheinde tuin Veluwe

Een vakantiehuis met omheinde tuin hoeft niet duur te zijn. In ons aanbod zijn er diverse goedkope vakantiehuizen met omheinde tuin die je kunt huren op de Veluwe en waar honden welkom zijn. Zo heb je al een leuk vakantiehuis voor 200 tot 300 euro waar je met 2,3,4,5  naar toe kunt met hond.

Weekendje weg met hond omheinde tuin

Ook voor een weekend weg is het op de hoge Veluwe heerlijk! Boek bijvoorbeeld een weekendje weg met hond Veluwe om lekker samen met je partner, gezin of familie er even tussen uit te gaan en te genieten van de prachtige bossen en omgeving op de Veluwe.

vakantie met hond Veluwe - met gezin

Lastminute vakantiehuis met omheinde tuin Veluwe

Nog snel even een huisje huren met omheinde tuin en hond? Bekijk dan onze last minute aanbiedingen! In elke periode van het jaar, of het nu gaat om de meivakantie, zomervakantie of de herfstvakantie, er is altijd wel een lastminute aanbieding voor een vakantiehuis met een volledig omheinde tuin.

landal hondenbungalows banner